ONLINE I 521
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 521 HAOS // ISTRAUMIRANA je zbog lošeg stanja posle operacija: Misli da su joj RIVALKE išle kod vračara i pravile crnu magiju!

HAOS // ISTRAUMIRANA je zbog lošeg stanja posle operacija: Misli da su joj RIVALKE išle kod vračara i pravile crnu magiju!

 • Autor:

  S. Vujić

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  16.02.2017 @ 02:43

Starleta podelila sa prijateljima da ima posla sa vračarama.

 • Autor:

  S. Vujić

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  16.02.2017 @ 02:43

HAOS // ISTRAUMIRANA je zbog lošeg stanja posle operacija: Misli da su joj RIVALKE išle kod vračara i pravile crnu magiju!

Starleta podelila sa prijateljima da ima posla sa vračarama.

Nije joj lako!

Klaberka Tamara Đurić poslednjih dana miruje u bolnici nakon plastičnih operacija koje je uradila na sebi. Dok čeka da se potpuno oporavi i pokaže svima svoje novo telo požalila se na društvnoj mreži Facebook kako ima posla sa vračarama.

Đurićeva je već otkrila kako je imala komplikacije tokom operacije i oporavka zbog čega se sve i odužilo, a sada misli da zna i razlog tome.

- MILOST... Ovo nije fer plej!!!! Ja umem da se borim sa svim što vidim i ima oblik i formu ali sa nevidljivim silama kao vernik nikako ne mogu, smorilo me ležanje i izležavanje pa bih zamolila kineske barbike, ucveljene udovice, antičke lepotice, ostavljene žene "zbog mene" (izvinjavam se ako sam nekoga zaboravila) da otkopaju te crne mačke, vrate krila slepim miševima, odmotaju hodžine zapise, razmagnetišu te crne magove i puste me da udahnem... za uzvrat obećavam da ću prestati da se šminkam i zamoliću sve najbolje frajere grada da prestanu da se lože na mene. Znam da je moj greh možda za vas prevelik za oprost u ovom životu, al razumite da ima lepših, pametnijih i sposobnijih i uvek će ih biti. Manite se kosmosa spustite se na zemlju i sve vam je oprošteno... - napisala je starleta.

 

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
VIDEO // Kija Kockar je UŠLA U "ZADRUGU" i sve ostavila u ŠOKU: Sloba se ZALEDIO, Luna odmah rekla da je ovo DNO DNA!
HAOS // Anabela Atijas je saznala da Kristina Kockar VEČERAS ULAZI U "ZADRUGU", pa je BRUTALNO ISPROZIVALA na Instagram-u!
VIDEO // Kija Kockar i Luna su se SRELE OČI U OČI: Evo šta joj je Đoganijeva REKLA zbog toga što je UŠLA U "ZADRUGU"!
VIDEO // Prošlog puta ga je IZVREĐALA: Evo kako se sad PONELA Anabela kad je VIDELA Slobu dok je pričala sa Lunom!
TOP
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
ŠOK // Lunu Đogani NAPALI u "Zadruzi" jer joj je KOSA UVEK MASNA, a onda je i Sloba PONIZIO SVOJOM REAKCIJOM!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
VIDEO // Produkcija ŽESTOKO KAZNILA učesnike "Zadruge", pa isplivale TAJNE O ZDRAVSTVENIM PREGLEDIMA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER