ONLINE I 86

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 86 HAOS // Divna Karleuša se OBRATILA Snežani Đurišić na Facebook-u: Evo šta joj je poručila zbog izjave u "Zvezdama Granda"!

HAOS // Divna Karleuša se OBRATILA Snežani Đurišić na Facebook-u: Evo šta joj je poručila zbog izjave u "Zvezdama Granda"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Facebook.com

 • Time:

  03.02.2017 @ 07:14

Nakon tvrdnji Snežane Đurišić u emisiji "Zvezde Granda" oglasila se Divna Karleuša.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Facebook.com

 • Time:

  03.02.2017 @ 07:14

HAOS // Divna Karleuša se OBRATILA Snežani Đurišić na Facebook-u: Evo šta joj je poručila zbog izjave u

Nakon tvrdnji Snežane Đurišić u emisiji "Zvezde Granda" oglasila se Divna Karleuša.

Oglasila se Divna!

U najavi nove epizode muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" pevačica Snežana Đurišić iznela je tvrdnju da je muzička diva Jelena Karleuša sa 16 godina pevala u kafani.

Ova tvrdnja posebno je iznervirala Jeleninu majku Divnu Karleušu, koja se oglasila putem društvene mreže Facebook i istakla da je sa Snežanom u dobrim odnosima već 30 godina i da joj nije jasno zašto je iznela takve neistine u javnost.

- Pogledala sam reklamu za sutrašnju emisiju "Zvezde Granda", i prva pomisao mi je bila da pozovem Snežanu Đurišić (sa kojom sam u dobrim odnosima više od 30 godina) i pitam je - zašto je iznela laž u emisiji "da je Jelena pevala sa 16 godina u... nekoj kafani"??! Onda sam se setila da je i ona bez treptaja ovo javno izgovorila, zato... Elem, Jelena je album "prvenac" snimila sa 17 godina!, i bukvalno je iz svoje sobe zakoračila na Estradu! Imala je sjajnog menadžera koji joj je brižljivo birao klubove u kojima će da nastupa! A, i ja kao majka ne bih dozvolila da mi maloletna kćerka radi u kafani... jednostavno, ona nije morala!!! Ne zato što ja ne volim kafanu, naprotiv - obožavam, ali mislim da to nije radno mesto za devojčice! To i Jelena uporno pokušava da objasni u ZG kada su veoma mlade takmičarke u pitanju! Gospođi Đurišić je najveći argument pokret rukom kad je objašnjavala krivinu u Svilajncu... Iznenadila me... U našim godinama ne treba da se laže ili priča ono što ti je neko servirao (ma koliko se to sladostrasno prihvatilo). Ovim statusom ne štitim moju Jelenu, jer ona to ume nepobedivo i sama, samo neću dozvoliti da iko iznosi neistine u vezi sa mojim načelima i životom na koji sam veoma ponosna!!! - poručila je Divna.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER