ONLINE I 496
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 496 FOTO // Ovo je njen recept: Otkrila je kako je OSTALA U DRUGOM STANJU i otkrila svoj trudnički stomačić!

FOTO // Ovo je njen recept: Otkrila je kako je OSTALA U DRUGOM STANJU i otkrila svoj trudnički stomačić!

 • Autor:

  S. Vujić

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  06.08.2016 @ 12:56

Glumica ne krije sreću zbog drugog stanja pa se povalila kako joj stomak napreduje.

 • Autor:

  S. Vujić

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  06.08.2016 @ 12:56

FOTO // Ovo je njen recept: Otkrila je kako je OSTALA U DRUGOM STANJU i otkrila svoj trudnički stomačić!

Glumica ne krije sreću zbog drugog stanja pa se povalila kako joj stomak napreduje.

Već se primeti!

Glumica Danijela Vranješ nedavno je obradovala svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram informacijom da je u drugom stanju. Danijela će se sa partnerom Igorom Maleševićem po prvi put ostvariti u ulozi majke, a termin za porođaj joj je početkom sledeće godine.

Uz fotografiju stomaka koji vidno raste glumica je otkrila pratiocima da je dugo priželjkivala prinovu, ali i recept zahvaljujući kojem je ostala u drugom stanju.

- Zdravo živo svete! Prošle godine u ovo vreme hvalila sam se pločicama a sada rastemo. Sve se desi baš kada treba. Zdrav i sportski život učinili su svoje. Žena je mlada onoliko koliko o sebi brine. Bebac i ja smo zajedno snimale film Stado i uveliko radimo predstavu u Bitefu., odličan smo tim. Pozdrav za sve hrabre dame i mame ovoga sveta - navela je Danijela na društvenoj mreži Instagram.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // MC Alex napustila "Zadrugu", pa je otkrila nešto što GLEDAOCI NISU VIDELI: Evo šta je Sloba POČEO DA RADI otkad je ušla Kija!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER