ONLINE I 58

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 58 EXTRA // Saša Popović PROGOVORIO i otkrio koga želi na "Eurosongu": Ona je toliko JEDINSTVENA, treba da predstavlja Srbiju!

EXTRA // Saša Popović PROGOVORIO i otkrio koga želi na "Eurosongu": Ona je toliko JEDINSTVENA, treba da predstavlja Srbiju!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Prva

 • Time:

  17.05.2017 @ 04:43

Direktor "Grand" produkcije misli da bi muzička diva Jelena Karleuša bila najbolji predstavnik Srbije na "Eurosongu"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Prva

 • Time:

  17.05.2017 @ 04:43

EXTRA // Saša Popović PROGOVORIO i otkrio koga želi na

Direktor "Grand" produkcije misli da bi muzička diva Jelena Karleuša bila najbolji predstavnik Srbije na "Eurosongu"!

Saša želi Karleušu na "Eurosongu"!

Iako je naša zemlja godinama nizala odlične rezultate na muzičkom takmičenju "Eurosong" poslednjih godina to nije slučaj, pa tako ovogodišnja predstavnica Srbije, Tijana Bogićević, nije uspela da se plasira u finale takmičenja.

Direktor "Grand" produkcije Saša Popović je takođe zagovornik teze da je došlo vreme da našu zemlju predstavlja muzička diva Jelena Karleuša, što je ujedno već godinama i velika želja, kako domaće, tako i evropske publike.

- Ispratio sam, gledao sam Evroviziju i moj utisak je da je to Ukrajina fantastično odradila. Što se tiče našeg predstavnika ja sam to sada i u emisiji rekao, da je Tijana zaista dobro pevala. To što se tiče pevački… Ali, to je samo jedan segment onoga što treba da se uradi da bi se Srbija našla u finalu ili da bi postigla neki bolji rezultat. Ja podržavam Mariju, apsolutno, da ove godine predložimo Jelenu Karleušu da ide kao naš predstavnik - rekao je Popović za Telegraf.rs, a zatim je objasnio koji su razlozi zašto JK treba da ide na "Eurosong".

- Prva stvar, sto posto sam siguran da će dijaspora i sve okolne zemlje sigurno glasati za Jelenu, odnosno za nas, ako nas ona bude predstavljala. Druga stvar, Jelena je toliko ekscentrična, toliko je luda, toliko jedinstvena, da bi ona zaista taj nastup i sve oko Evrovizije napravila na takvom nivou… Pa, čekajte, Jelenin koncert su stavili u onaj film o Amy Winehouse, pa onda svi svetski mediji prenose njene kreacije, njene izjave… - rekao je Popović, da bi na kraju zaključio:

- Pa što da ne probamo to? Ajde da vidimo, ja sam za tu varijantu! Ajde da vidimo, dža ili bu, i onda da skinemo to sa tapete i kažemo ‘eto bili smo u pravu’ ili ‘nismo bili u pravu’ - rekao je Saša Popović.

Inače, Jelena je neko ko je u našoj zemlji napravio najspektakularnije nastupe, tako da nema sumnje da bi njena prezentacija na "Eurosongu" bila na visini zadatka.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER