ONLINE I 36

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 36 DRAMA // Luni Đogani UZIMAJU STAN I BUTIK! Anabela je u PANICI, hoće hitno da priča sa PRODUKCIJOM "ZADRUGE"!

DRAMA // Luni Đogani UZIMAJU STAN I BUTIK! Anabela je u PANICI, hoće hitno da priča sa PRODUKCIJOM "ZADRUGE"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  24.09.2018 @ 11:01

Modna blogerka Luna Đogani ne može ni da pretpostavi šta se dešava napolju.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  24.09.2018 @ 11:01

DRAMA // Luni Đogani UZIMAJU STAN I BUTIK! Anabela je u PANICI, hoće hitno da priča sa PRODUKCIJOM

Modna blogerka Luna Đogani ne može ni da pretpostavi šta se dešava napolju.

Ostaje bez stana i butika?!

Modna blogerka Luna Đogani trenutno boravi u realityju "Zadruga" i nema predstavu kroz kakvu dramu prolazi njena majka Anabela Atijas, ali i da bi uskoro mogla da ostane i bez stana, i posla.

Naime, kako javlja nedeljnik "Reality", Andrej Atijas je nakon velike svađe sa Anabelom i porodičnog nasilja, kao i potezanja razvoda, odlučio da uzme novac koji je uložio u stan u kome živi Luna, ali i brend "Luna Djo", koji je pokrenuo još dok je trajala prva sezona realityja.

- Dan posle skandala i porodičnog nasilja, Andrej se iselio iz stana u Rakovici, a Anabeli je poručio da spremi novac koji je uložio u nekretninu koja je na Lunino ime, kao i da želi da mu se nadoknade troškovi koje je imao kako bi pokrenuo brend "Luna Đo". To su njegovi uslovi pod kojima će se na miran način i bez oglašavanja u javnosti razvesti. U suprotnom joj je poručio da je spreman da iznese prljav veš kako bi do kraja porodicu Đogani zavio u crno. Anabela je ostala u šoku kada joj je advokat saopštio šta joj je još uvek zakoniti suprug poručio, a najviše ju je povredila činjenica da joj je tražio novac u ovom trenutku, kada zna da nema nikakvih primanja - rekao je dobro obavešteni izvor, a zatim je dodao:

- Andrej joj je dao i drugu opciju - ukoliko nema novca, može on da isplati nju, te da stan i biznis ostanu njemu. To bi automatski značilo da Anabela sa ćerkama ide na ulicu, a da Luna ostaje ne samo bez krova nad glavom nego i bez brenda koji je bio njena životna želja.

Anabela je zbog svih dešavanja prilično očajna i kao jedino rešenje trenutno vidi da zamoli produkciju da joj odobre da se vidi sa Lunom kako bi joj potpisala punomoćje za prenos novca sa njenog računa kako bi sačuvala nekretninu i posao.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER