ONLINE I 96

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 96 VRH // Emina Jahović će prvo razdrmati publiku u "Kasini", a onda ide na dodelu Gremi nagrada u Los Anđelesu!

VRH // Emina Jahović će prvo razdrmati publiku u "Kasini", a onda ide na dodelu Gremi nagrada u Los Anđelesu!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  06.02.2017 @ 08:10

Pop pevačica će ove srede održati nastup u prestoničkom klubu "Kasina".

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  06.02.2017 @ 08:10

VRH // Emina Jahović će prvo razdrmati publiku u

Pop pevačica će ove srede održati nastup u prestoničkom klubu "Kasina".

Emina stiže u "Kasinu"!

Jedna od najpopularnijih pevačica sa naših prostora Emina Jahović sprema spektakularni nastup i prestoničkom klubu "Kasina" i raduje se druženju sa beogradskom publikom u sredu 8. februara.

Emina dugo vremena nije nastupala po klubovima, pa će ovo ujedno biti i jedinstvena prilika da ljubitelji njene muzike uživaju u svim hitovima ove pop pevačice.

Jahovićeva je pre nepunih mesec dana proslavila svoj rođendan u Turskoj, a nastavak slavlja sledi upravo u "Kasini" gde će biti i mnogi njeni prijatelji sa estrade.

- U Beograd stižem dan pred nastup i zadržaću se samo jedan dana jer posle nastupa u "Kasini" ću se uputiti u pravcu Los Anđelesa gde ću ove godine prisustovati dodeli Gremija, koji će se održati u nedelju. Uvek radujem dolasku u Srbiju i Beograd. Pošto nisam dve godine nastupla klubu u Beogradu radujem se što je to baš "Kasina". Pred ovakve bitne nastupe uvek ima malo pozitivne treme jer je beogradska publika jako zahtevna ali ja ću dati sve od sebe i prirediti im noć za pamćenje - rekla je Emina.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER