ONLINE I 61

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 61 VIDEO // Emina Jahović PREDSTAVILA NOVI ALBUM "DALJE"!

VIDEO // Emina Jahović PREDSTAVILA NOVI ALBUM "DALJE"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  24.01.2018 @ 12:56

Popularna pop pevačica Emina Jahović predstavila je svoj novi studijski album "Dalje"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  24.01.2018 @ 12:56

VIDEO // Emina Jahović PREDSTAVILA NOVI ALBUM

Popularna pop pevačica Emina Jahović predstavila je svoj novi studijski album "Dalje"!

Emina promovisala album "Dalje"!

U prijatnom ambijentu beogradske "Kasine", IDJVideos i jedna od najpoznatijih pevačica ovih prostora, Emina Jahović, predstavili su dugo iščekivani muzičko vizuelni projekat - album ,,Dalje“.

To je ujedno Eminin šesti album, za koji je pevačica sama napisala tekstove, dok je ulogu producenta je poverila Darku Dimitrovu.

Emina smatra da je do sada ovo njen najbolji album, čiju celokupnu video produkciju je realizovao IDJVideos, a mnogi muzički stručnjaci smatraju da će pesma ,,Krava“ biti veći hit od ,,Limunade“.

Pop diva je predstavila novi album u prisustvu medija i svojih dugogodišnjih kolega, a kako bi ostala dosledna sebi, u Kasini su se simbolično služile čokolada i limunada.

- Jako smo ponosni što smo zajedno sa Eminom realizovali ovakav projekat, pomerili dosadašnje standarde i verujem da ćemo ispuniti očekivanja svih naših i Emininih fanova. Celokupna produkcija i saradnja odrađena je na svetskom nivou i jako nam je drago što je umetnica njenog ranga upravo nama poverila vizuelni deo albuma. Smatramo da je ovo samo početak naše saradnje i produkcije najkvalitetnije muzike na našim prostorima - izjavili su Đorđe Trbojević i Andrej Ilić iz produkcijske kuće IDJVideos.

Na promociji u "Kasini" premijerno je prikazan spot za duetsku pesmu sa Željkom Joksimovićem ,,Dva aviona“, koji je ujedno i četvrti singl sa albuma ,,Dalje“.

U poslednjih nekoliko meseci Emina je predstavila i singlove ,,Protiv svih“, ,,Karma“, kao i najveći hit u 2017. godini, pesmu ,,Limunada“, koju je otpevala zajedno sa koleginicom Milicom Todorović, a na You Tubu spot ima skoro 50 miliona pregleda.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER