ONLINE I 439
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 439 PREMIJERA // Jala Brat i Buba Coreli su mu URADILI HIT: Promenio je pravac, objavio je spot za pesmu "Unikat"!

PREMIJERA // Jala Brat i Buba Coreli su mu URADILI HIT: Promenio je pravac, objavio je spot za pesmu "Unikat"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Facebook.com

 • Time:

  08.01.2017 @ 10:32

Pevač Beca Fantastik objavio je prvi singl sa albuma koji uskoro izlazi u prodaju.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Facebook.com

 • Time:

  08.01.2017 @ 10:32

PREMIJERA // Jala Brat i Buba Coreli su mu URADILI HIT: Promenio je pravac, objavio je spot za pesmu

Pevač Beca Fantastik objavio je prvi singl sa albuma koji uskoro izlazi u prodaju.

Objavio novi singl!

Popularni pevač Beca Fantastik objavio je prvi singl sa novog albuma koji će izaći uskoro. I odmah je šokirao publiku potpunom promenom pravca i saradnjom sa popularnim bosanskim dvojcem Jala Bratom i Bubom Coreli.

Pesma "Unikat" po kojoj se i zove album, zapravo pripada savremenom pravcu čiji su rodonačelnici na balkanskim prostorima pravo pomenuti dvojac, kao i Cobi i Rasta u Srbiji.

Za koreografiju u spotu bio je zadužen poznati koreograf i plesač Aleksa Raifović Zile. Dok je video potpisao Vedad Jašarević.

Spot će privući pažnju devojaka zbog intrgantnog teksta koji laska damama, kao i muškaraca zbog velikog broja atraktivnih devojaka koje su pojavljuju u njemu.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // MC Alex napustila "Zadrugu", pa je otkrila nešto što GLEDAOCI NISU VIDELI: Evo šta je Sloba POČEO DA RADI otkad je ušla Kija!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER