ONLINE I 505
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 505 OTKRIVENO // Nakon što je Slađa napustila Đogani, OVU PEVAČICU je Đole hteo da angažuje kao njenu zamenu!

OTKRIVENO // Nakon što je Slađa napustila Đogani, OVU PEVAČICU je Đole hteo da angažuje kao njenu zamenu!

 • Autor:

  D. D.

 • Foto:

  Facebook.com

 • Time:

  04.05.2017 @ 04:05

Popularna dens grupa Đogani trebalo je da bude u sasvim drugačijem sastavu!

 • Autor:

  D. D.

 • Foto:

  Facebook.com

 • Time:

  04.05.2017 @ 04:05

OTKRIVENO // Nakon što je Slađa napustila Đogani, OVU PEVAČICU je Đole hteo da angažuje kao njenu zamenu!

Popularna dens grupa Đogani trebalo je da bude u sasvim drugačijem sastavu!

Evo ko je trebalo da bude tu umesto Vesne!

Nakon što se poznati muzički par Slađa Delibašić i Đole Đogani rastao, ostalo je upražnjeno mesto pevačice u grupi koja je bila izuzetno popularna. Velika tražnja za njihovim nastupima ubrzala je Đoleta da što pre zameni doskorašnju suprugu koja je bila i pevačica grupe. 

Malo je falilo da prekinem da se bavim pevanjemi igranjem. Nisam imao ljude, pevačicu… Ja sam bio taj koji je pisao tekstove i producirao - rekao je Đole a prenosi "Telegraf"

Ubrzo, on je shvatio da je Vesna Trivić, njegova sadašnja supruga, a tadašnja igračica ipak prava za taj posao, pa je morao da "ispali" Katarinu Ostojić Kayu

Dobio sam pesmu “Ponekad” i rešio da probam da nađem pevačicu. Vesna mi je pomagala, stupio sam u kontakt sa Kajom i krenuli smo u Novi Sad da čujemo kako peva. U jednom trenutku je u kolima Vesna počela da pevuši, ja sam stao i zamolio je da otpeva. Nije htela, bilo joj je glupo zbog Slađe, ali uspeo sam da je nateram i to je bilo to. Okrenuo sam auto za 180 stepeni i vratili smo se za Beograd - napomenuo je on. 

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // Još jedno izbacivanje iz "Zadruge": Maca Diskrecija je ODUVALA, osvojila je 92 ODSTO GLASOVA!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER