ONLINE I 218
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 218 HAOS // Anabela i Đole se JAVNO PREPUCAVAJU zbog Lune: Pevačica podsetila bivšeg devera na ONO ŠTO JE URADILA NJEGOVA ĆERKA!

HAOS // Anabela i Đole se JAVNO PREPUCAVAJU zbog Lune: Pevačica podsetila bivšeg devera na ONO ŠTO JE URADILA NJEGOVA ĆERKA!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  07.10.2017 @ 11:11

Luna Đogani je pokrenula veliku raspravu u spoljnom svetu između svog strica Đoleta Đoganija i majke Anabele Atijas.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  07.10.2017 @ 11:11

HAOS // Anabela i Đole se JAVNO PREPUCAVAJU zbog Lune: Pevačica podsetila bivšeg devera na ONO ŠTO JE URADILA NJEGOVA ĆERKA!

Luna Đogani je pokrenula veliku raspravu u spoljnom svetu između svog strica Đoleta Đoganija i majke Anabele Atijas.

Javno prepucavanje!

Luna Đogani je svojim učešćem u realityju "Zadruga" izazvala veliku pažnju, a u jednoj raspravi se naljutila zbog toga što ju je Marko Janjušević oslovio sa Đogani.

Povodom ove situacije se oglasio Đole Đogani i poručio da slobodno može da promeni prezime.

- Ona je jedinka za sebe i neka se sama i bori. Nek radi šta hoće, ona odgovara za svoje postupke, punoletna je -  rekao je Đole za "Svet", a zatim je objasnio da nema ništa protiv Lune.

Ona je fino vaspitana, kada se sretnemo na porodičnim okupljanima, uvek se lepo sa mnom pozdravi. Ako se stidi prezimena i ako joj nije u redu ili joj smeta, neka promeni prezime. Ili ime. Punoletna je i može se prezivati kako hoće. Može i Atijas ako želi. Ja joj ništa loše nisam uradio i nisam ni gledao rijaliti jer to ne pratim. Znam da sad postoje rijaliti igrači, ali ne znam šta to znači, jel to novo zanimanje? Ideš iz rijalitija u rijaliti i šta onda? Meni je to užas. Ne znam ni ko je taj Sloba Radanović, taj oženjeni, nemam vremena da gledam televiziju. Izašla mi je nova pesma Eror, a Digitalno doba izlazi za deset dana - rekao je Đole, ali je Anabela Atijas odmah stala u odbranu svoje ćerke.

Marko Janjušević je namenski prozvao Lunu onako ironično Đogani na šta mu je ona odgovorila da je ne zove tako. Nju je uvredio način na koji je on to njoj rekao, a da se Luna stidi svog prezimena, to su laži. Đole Đogani ne može Luni da zabrani da se preziva tako jer je to dedino prezime, a ne njegovo umetničko prezime. U suprotnom ne bi na grobu dede stajalo prezime Đogani - rekla je Anabela i dodala:

- Čekaj, da li smo svi zaboravili duet Đoletove ćerke i DJ Krmka? Plus on priča kako njegove ćerke ne bi ušle u rijaliti, a svi znamo da je Silvija išla na lekarski pred Farmu i test je pokazao da je trudna! Ali dobro, Đole ima selektivnu amneziju, po potrebi - zaključila je Anabela.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
VIDEO // Tresla se "Zadruga" koliko je Sloba URLAO: Luna ga dovela do LUDILA, preti joj da će se UBITI ZBOG NJE!
OPA // U četvrtom mesecu je TRUDNOĆE: Nisu zajedno SEDAM GODINA, ali joj je PONOVO NAPRAVIO DETE!
VIDEO // Odmah je POČELA DA PLAČE: Noćas je imala SEKS U "ZADRUZI", a večeras je IZBAČENA!
VIDEO // Sve je ŠOKIRALA: Bila je pevačica grupe Funky G, a sada se takmiči u "Zvezdama Granda"!
TOP
ŠOK // Anabela i Slobina majka su ZARATILE: Više ne želi Lunu za SNAJKU, pale su OZBILJNE REČI!
HAOS // Milica Pavlović PROGOVORILA o haosu u "Zadruzi": Jelena Golubović se ONESVESTILA PORED NJE, ona se ISTRAUMIRALA!
FOTO // Luna je bila PONIŽENA zbog snimka kako dira međunožje, pa miriše ruku, a ŠTA ĆE TEK REĆI KAD VIDI OVO!
HAOS // Luna Đogani se IZNERVIRALA kad je čula da je Milica Pavlović u "Zadruzi", pa OPLELA PO PRODUKCIJI!
TOP
FOTO // Ceo region BRUJI O NJOJ: U "Zvezde Granda" je stigla kamperom, a fotke sa njenog VENČANJA će vas tek ODUŠEVITI!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
HAOS // Ovo je bilo baš PONIŽAVAJUĆE: Luna Đogani je saznala za snimak KAKO GURA RUKU U GAĆE, pa je miriše! Evo kako je reagovala!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER