ONLINE I 40

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 40 VRH // Za sve je KRIVA LJUBAV: Milica Pavlović i Aca Lukas sve ŠOKIRALI, a onda otkrili KAKO JE DOŠLO DO OVOG SPOJA!

VRH // Za sve je KRIVA LJUBAV: Milica Pavlović i Aca Lukas sve ŠOKIRALI, a onda otkrili KAKO JE DOŠLO DO OVOG SPOJA!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Story / Dušan Petrović

 • Time:

  06.06.2018 @ 06:28

Milica Pavlović i Aca Lukas su uspeli sve da šokiraju priznanjem da ih je ljubav spojila.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Story / Dušan Petrović

 • Time:

  06.06.2018 @ 06:28

VRH // Za sve je KRIVA LJUBAV: Milica Pavlović i Aca Lukas sve ŠOKIRALI, a onda otkrili KAKO JE DOŠLO DO OVOG SPOJA!

Milica Pavlović i Aca Lukas su uspeli sve da šokiraju priznanjem da ih je ljubav spojila.

Snimili su duet!

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović i najpopularniji folk pevač Aca Lukas dobro su prodrmali region tako što su uradili zajednički set fotografija za magazin "Story" i priznali da ih je "ljubav spojila".

Njihovo priznanje je u prvom momentu izazvalo šok i publika je ostala zatečena, a ubrzo je sve postalo jasno budući da su Milica i Aca snimili duetsku pesmu koja nosi naziv "Kidaš Me".

Reč je o pesmi koju je uradio najuspešniji grčki kompozitor Fivos, a koja će uskoro ugledati svetlost dana.

U intervjuu za "Story" njih dvoje su objasnili prirodu svog odnosa i svega što ih je spojilo.

Imala sam to zadovoljstvo da Acu Lukasa upoznam na samom početku svoje karijere i da prvi kompliment od neke velike zvezde dobijem upravo od njega. On je i tada bio velika zvezda, a ja klinka koja je iz Bunibroda došla u “Zvezde Granda” da okuša sreću i pokuša da napravi karijeru. Prvi put kada me je video, javno mi je rekao kako je siguran da ću biti velika zvezda i da ću napraviti karijeru, a nedavno je javno istakao i da je za sve ove godine u takmičenju te reči uputio samo meni. U tom momentu, kada sam tek počinjala svoju borbu, to su bile reči za koje sam se uhvatila i one su mi bila motivacija da se izborim sa svim problemima i ostvarim svoje snove. Zato mene za Lukasa od samog početka veže neka vrsta ljubavi, kao prema čoveku koji mi je ulio samopouzdanje i dao neophodan podstrek. S godinama se naš odnos razvijao, vezuju nas razni višesatni razgovori o žvotu, poslu, ljudima i kako sam ga dobro upoznala, tako mogu da ga kažem da ga zaista cenim, poštujem i volim jer je on jedan veoma specifičann muškarac, dobar čovek i veliki laf - rekla je Milica.

Sa druge strane Lukas je istakao da je odmah kada je video Pavlovićevu znao da će ona postati velika zvezda.

Sećam se da sam bio u žiriju “Zvezda Granda” kada je Milica bila jedan od takmičara i pošto uvek otvoreno kažem šta mislim, kada sam je prvi put video, rekao sam joj: Vidi, ti nisi neka posebna pevačica, ovde ima mnogo takmičara koji imaju znatno bolje vokalne kvalitete od tebe, ali imaš tu posebnu energiju, zračiš  bićeš velika zvezda. To se i dogodilo, samo što je ona u međuvremenu postala i odlična pevačica. Mnogo je radila na sebi ovih nekoliko godina i usavršavala se. Opasan je potencijal - rekao je Lukas.

Šta su sve još rekli o svom odnosu pročitajte u novom izdanju magazina "Story", koji je od danas u prodaji.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER