ONLINE I 80

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 80 VIDEO // Popović PODSETIO Milicu kako je pevač OPLEO PO NJOJ u "Zvezdama Granda": Nikada mu nije odgovorila, ali evo šta je sebi TADA OBEĆALA!

VIDEO // Popović PODSETIO Milicu kako je pevač OPLEO PO NJOJ u "Zvezdama Granda": Nikada mu nije odgovorila, ali evo šta je sebi TADA OBEĆALA!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Prva

 • Time:

  03.02.2017 @ 05:13

Saša Popović je podsetio Milicu Pavlović kroz kakve traume je prošla kroz takmičenje "Zvezde Granda".

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Prva

 • Time:

  03.02.2017 @ 05:13

VIDEO // Popović PODSETIO Milicu kako je pevač OPLEO PO NJOJ u

Saša Popović je podsetio Milicu Pavlović kroz kakve traume je prošla kroz takmičenje "Zvezde Granda".

Podsetio je...

Muzička zvezda Milica Pavlović proslavila se učešćem u takmičenju "Zvezda Granda" pre pet godina, kada su se oko nje lomila koplja i podizala se velika prašina posle svakog njenog nastupa.

U toku jedne od emisija folk pevač Dragan Kojić Keba je bio posebno grub prema Milici, pa se čak zakačio i sa nekim kolegama koje su atraktivnoj brineti uputili pozitivne komentare.

Saša Popović je u poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezde Granda specijal" rešio da podseti Milicu kako je to Keba tada kritikovao, što je kod nje izazvalo negativna sećanja.

Pavlovićeva je zatim otkrila i kako tada nije želela da odgovara na negativne kritike i uvrede, ali da je dala sebi ozbiljno obećanje.

- Malo sam pod utiskom ovog Kebinog snimka, za mene je ovo trauma iz detinjstva. Ja sam to tada doživljavala prilično lično, nisam znala kako funkcioniše šou-biznis i za mene su svi ti ljudi u tom momentu bili samo velike zvezde koje sam do juče gledala na malim ekranima. Plakala sam posle svake emisije, ali tada sam sebi obećala da im neću ništa odgovoriti, iako su neke od uvreda bile jače i neadekvatne u tom momentu, nego da ću ih demantovati svojim radom i sa ove tačke gledišta mislim da nema potrebe da bilo šta kažem - rekla je samouvereno Milica nakon što je odgledala snimak.

Snimak pogledajte na 1:06.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER