ONLINE I 495
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 495 TUŽNO // Seka Aleksić se POTRESNOM I EMOTIVNOM porukom oporstila od oca Milorada!

TUŽNO // Seka Aleksić se POTRESNOM I EMOTIVNOM porukom oporstila od oca Milorada!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Facebook.com

 • Time:

  09.01.2017 @ 02:38

Seka Aleksić se javnom porukom na Facebook-u oprostila od svog oca Milorada.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Facebook.com

 • Time:

  09.01.2017 @ 02:38

TUŽNO // Seka Aleksić se POTRESNOM I EMOTIVNOM porukom oporstila od oca Milorada!

Seka Aleksić se javnom porukom na Facebook-u oprostila od svog oca Milorada.

Oprostila se od oca!

Folk zvezda Seka Aleksić trenutno prolazi kroz veoma težak period budući da joj je na Badnje veče preminuo otac Milorad Mića Aleksić.

Sekin otac je sahranjen u nedelju, a ona se od njega oprostila i putem društvenih mreža.

- Putuj s' anđelima srculence moje! ❤ Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike... Moj voljeni tata Milorad imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Na dan radosti kada se slavi Hristovo rođenje! Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala, i niko nije bio srećniji od saznanja da je pevanje moja ljubav od tebe! Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Tvoj ovozemaljski život je završen jer si nastavio večni život, mnogo vredniji od ovoga! Radovaću se i pevati! Otišao si na najradosniji dan! Doživeo si da u krilu držiš svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava dušo moja! Tvoja ponosna ćerka! - napisala je Seka uz zajedničku fotografiju sa ocem.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // MC Alex napustila "Zadrugu", pa je otkrila nešto što GLEDAOCI NISU VIDELI: Evo šta je Sloba POČEO DA RADI otkad je ušla Kija!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER