ONLINE I 53

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 53 SPEKTAKL // Pokidali na FINALU "ZVEZDA GRANDA": Milica Pavlović i Aca Lukas ZAVODLJIVIM nastupom predstavili "Kidaš me"!

SPEKTAKL // Pokidali na FINALU "ZVEZDA GRANDA": Milica Pavlović i Aca Lukas ZAVODLJIVIM nastupom predstavili "Kidaš me"!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  15.06.2018 @ 02:10

Mlada muzička zvezda i folk pevač su na finalu 12. sezone "Zvezda Granda" predstavili duetsku pesmu "Kidaš Me".

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Promo

 • Time:

  15.06.2018 @ 02:10

SPEKTAKL // Pokidali na FINALU

Mlada muzička zvezda i folk pevač su na finalu 12. sezone "Zvezda Granda" predstavili duetsku pesmu "Kidaš Me".

Pokidali na sceni!

Duetska pesma "Kidaš Me" mlade muzičke zvezde Milice Pavlović i najpopularnijeg folk pevača Ace Lukasa imala je svoju premijeru pre samo nekoliko dana i već je postala veliki hit u celom regionu, što potvrđuje i to da je dva miliona pregleda na sajtu Youtube zabeležila za samo tri dana.

Milica i Lukas su na finalu "Zvezda Granda" imali i scensku premijeru pesme "Kidaš Me", a sudeći po komentarima publika je oduševljena.

- Ja sam zaista prezadovoljna. Kompletan projekat, od snimanja pesme, snimanja spota, promotivnih aktivnosti i samog nastupa smo završili za nepunih sedam dana. Bilo je izuzetno naporno, ali svaki trud se na kraju isplati. Kada je finale "Zvezda Granda" u pitanju želela sam da akcenat bude na energiji, ali i da Acu publika vidi u jednom drugačijem svetlu, pa je čak imao i malo koreografije. U svakom slučaju, prezadovoljna sam. Aca je zaista pokazao da je veliki profesionalac i mislim da je publika od nas dobila kompletan paket. Od promotivnih fotografija, preko intrigantnog video spota, a predstavljanje dueta smo završili nastupom. Na meni je da maksimalno ispoštujem publiku koja me podržava od samog početka karijere i iako je bilo veoma stresno, gotovo nemoguće da završimo sve za samo sedam dana, moram da priznam da tek sada mogu da predahnem i odahnem - kaže Milica uz osmeh.

Pogledajte njihov nastup!

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER