ONLINE I 84

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 84 ŠOK // Učiteljicu i bivšu policajku optužuju da je "estradna prostituka": Pevačica se OGLASILA i evo šta je IMALA DA KAŽE!

ŠOK // Učiteljicu i bivšu policajku optužuju da je "estradna prostituka": Pevačica se OGLASILA i evo šta je IMALA DA KAŽE!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  12.04.2019 @ 10:53

Atraktivna pevačica našla se na udaru optužbi da je elitna prostitutka, pa je rešila da se oglasi tim povodom.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  12.04.2019 @ 10:53

ŠOK // Učiteljicu i bivšu policajku optužuju da je

Atraktivna pevačica našla se na udaru optužbi da je elitna prostitutka, pa je rešila da se oglasi tim povodom.

Oglasila se Dušica!

Atraktivna crnka Dušica Grabović je pet godina provela u sektoru granične policije na Aerodromu "Nikola Tesla", ali je ovaj posao napustila kako bi se ostvarila kao pevačica.

Dušica je do sada objavila više pesama i spotova, učestvovala je u reality formatu "Farma" i "Parovi", a sada se našla u centru medijskog skandala nakon što su pojedini domaći mediji izneli tvrdnju da se bavi prostitucijom i okarakterisali je kao "elitnu prostitutku".

Grabovićeva ističe da je do sada nastupala širom Evrope, nedavno je najavljen i njen nastup sa Cecom Ražnatović u Meksiku, te kaže da je etiketirana kao prostitutka zbog svog atraktivnog fizičkog izgleda.

- Takva vrsta etiketiranja mojih koleginica počela je izrekom koju su mediji "usvojili" kao standardizovanu oznaku za žene lakog morala. Reč je o krilatici "Fina, fina pa Severina!" Odakle nekome pravo da ženu koja je jedna od najvećih zvezda u regionu, označi začetnicom moderne muzičke pornoografije na Balkanu. Mene su kolege pa i koleginice u časnoj policijskoj profesiji nazivali "lutkom" a čim sam skinula uniformu, zbog pevanja su me označili prostitutkom. Ako sam sa nekim bila za novac "i to taj famozni makro iz lažnog teksta znaće", a ja ću ali samo na sceni, pred publikom skinuti gaće! Pošto je takav scenario nemoguć, mediji dobiće krompir vruć, i ako ne dobijem izvinjenje, sud će odbranit moje poštenje - kaže Dušica.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER