ONLINE I 473
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 473 ŠOK // Milica Pavlović je zbog njega PALA U NESVEST: Saša Popović mi NIJE VEROVAO, a Marina je mislila da to NIJE ISTINA!

ŠOK // Milica Pavlović je zbog njega PALA U NESVEST: Saša Popović mi NIJE VEROVAO, a Marina je mislila da to NIJE ISTINA!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  25.12.2016 @ 04:33

Milica Pavlović je pala u nesvest kad joj je Fivos rekao da će zbog nje doći u Beograd.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Pink

 • Time:

  25.12.2016 @ 04:33

ŠOK // Milica Pavlović je zbog njega PALA U NESVEST: Saša Popović mi NIJE VEROVAO, a Marina je mislila da to NIJE ISTINA!

Milica Pavlović je pala u nesvest kad joj je Fivos rekao da će zbog nje doći u Beograd.

Pala je u nesvest!

Muzička zvezda Milica Pavlović poslednjih nedelju dana ruši rekorde kada su pregledi pesama sa njenog drugog studijskog albuma "Boginja" u pitanju, a posebnu pažnju je izazvala numera "Mogla Sam", koju je za nju uradio najuspešniji grčki kompozitor Fivos.

Milica je danas gostovala u emisiji "Premijera vikend specijal" i tom prilikom otkrila kako je došlo do saradnje.

- Šest pesama je bilo spremno za album, ali mi je sedma falila. Nikako da pronađem šta mi se dopada i album je čekao. Bila sam kod oca u Švajcarskoj, čupala se za kosu, fanovi uveliko čekaju album, ja obećavam tri meseca i nikako da izađe. I javlja se meni moj agent, koji mi sređuje razna prava i kaže mi da je nabavio broj telefona i čovek je raspoložen da se čuje sa tobom. I ja padnem u nesvest - rekla je Milica.

Da Fivos stiže u Beograd nisu čak poverovali ni Saša Popović i Marina Tucaković.

- Naravno, kontaktiram ga, čovek je divan, uđemo u priču, što se kaže žargonski. On je pogledao moj rad na Youtube-u i zamolio me je da dođem u Atinu da moj glas isproducira tamo. Ja nisam mogla, imala sam mnogo obaveza. Razmišljala sam da će mi reći "Slušaj bre ti mala, šta se ja tu zanosim s tobom". I on mi je rekao da nema problema dolazim ja za Beograd. Pala sam u nesvest. Ni sam Saša Popović mi nije verovao da će Fivos doći, a Marina Tucaković me je pitala jedno pedeset puta da li je istina da će on da dođe. Na kraju su svi shvatili koliko je to ozbiljna priča - otkrila je Milica.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // MC Alex napustila "Zadrugu", pa je otkrila nešto što GLEDAOCI NISU VIDELI: Evo šta je Sloba POČEO DA RADI otkad je ušla Kija!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER