ONLINE I 64

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 64 SKANDAL // Ozbiljno su ZARATILI, sve je završilo na sudu: Edita će morati da ISKEŠIRA 100.000 EVRA zbog odlaska iz "Ministarki"!

SKANDAL // Ozbiljno su ZARATILI, sve je završilo na sudu: Edita će morati da ISKEŠIRA 100.000 EVRA zbog odlaska iz "Ministarki"!

 • Autor:

  [PORN] OPERA [PORN] 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  13.03.2018 @ 06:33

Edita Aradinović je samoinicijativno napustila grupu "Ministarke" i moraće da iskešira 100.000 evra.

 • Autor:

  [PORN] OPERA [PORN] 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  13.03.2018 @ 06:33

SKANDAL // Ozbiljno su ZARATILI, sve je završilo na sudu: Edita će morati da ISKEŠIRA 100.000 EVRA zbog odlaska iz

Edita Aradinović je samoinicijativno napustila grupu "Ministarke" i moraće da iskešira 100.000 evra.

Žestoki penali!

Mlada pevačica Edita Aradinović nedavno je donela odluku da napusti bend "Ministarke" zbog čega će se naći na sudu sa osnivačima pomenutog ženskog sastava, Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem.

Naime, kako je Edita prekinula desetogodišnji ugovor nakon samo pet godina ona će morati da pomenutim hitmejkerima isplati penale u iznosu od 100.000 evra, prenosi "Srpski telegraf".

Filip je sa Editom napravio ugovor kada su počinjali sa radom. Po njemu su se on i Miloš obavezali da ulažu sredstva u bend Ministarke, a da će ona kao njen član kroz nastupe otplaćivati uložen novac. U pitanju je bilo 100.000 evra, koliko je uloženo u spotove i prvi album. Taj ugovor je na deset godina sklopljen u oktobru 2013. godine i još nije istekao. Miletić je njoj obezbedio mega-hitove i duete sa najvećim zvezdama Severinom, Acom Pejovićem i Sašom Matićem. Finansirao je spotove, album, scenske nastupe, kao i učešće u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”. Ona je kroz nastupe kojih je stvarno bilo mnogo otplaćivala uloženi novac, ali ugovor nije do kraja ispoštovala, što je Filipa jako naljutilo i odlučio je da upotrebi klauzulu iz ugovora koju je Edita prekršila - otkrio je izvor koji je dobro upućen u situaciju.

Problem u bendu je nastao kada se Edita oglušila o obaveze i otkazala zakazanu tezgu uz opravdanje da je bolesna.

Pevačica je u poslednje vreme sve češće uzimala bolovanje i izbegavala nastupe jer je bila svesna da ugovor ističe u oktobru. Međutim, kada je Filip uvideo da se ona bahato ponaša, te da neće ispoštovati dogovor do kraja, angažovao je advokata - otkrio je izvor.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER