ONLINE I 77

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 77 OPA // Pobednica "Eurosonga" je bacila oko na njen VELIKI HIT: Svetska zvezda OBRAĐUJE pesmu Milice Pavlović?!

OPA // Pobednica "Eurosonga" je bacila oko na njen VELIKI HIT: Svetska zvezda OBRAĐUJE pesmu Milice Pavlović?!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  28.08.2017 @ 10:26

Pobednica muzičkog takmičenja "Eurosong" oduševljena je pesmom Milice Pavlović i želi da je snimi na grčki jezik.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  28.08.2017 @ 10:26

OPA // Pobednica

Pobednica muzičkog takmičenja "Eurosong" oduševljena je pesmom Milice Pavlović i želi da je snimi na grčki jezik.

Helena snima Miličinu pesmu?!

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je kao nagradu publici za ogroman uspeh njenog drugog studijskog albuma "Boginja" pre tri nedelje svima poklonila novi singl "Operisan Od Ljubavi", koji je najavio i nastavak njene saradnje sa najuspešnijim grčkim kompozitorom Fivosom.

Miličina nova pesma, koju prati i veoma senzualan i provokativan spot, u rekordnom roku je postala veliki hit u klubovima i na radio stanicama, te već broji oko sedam miliona pregleda na sajtu Youtube, a ako je suditi po spekulacijama, u ovoj numeri će uskoro uživati i publika u Grčkoj.

Naime, spekuliše se da pobednica "Eurosonga" i velika grčka zvezda Helena Paparizou želi da obradi ovu numeru za svoj novi album, što ne treba da čudi budući da od pre nekoliko meseci i ona sarađuje upravo sa Fivosom.

- Helena je pre nekoliko meseci takođe započela saradnju sa Fivosom i njih dvoje već uveliko rade na njenom novom albumu. Pre mesec dana ona je objavila prvu pesmu koju je on uradio za nju i već užurbano snimaju nove pesme, a među numerama koje ova pevačica želi da snimi nalazi se i Miličina pesma "Operisan Od Ljubavi", koju je komponovao upravo Fivos. Helena je oduševljena ovom numerom i velika je verovatnoća da će je prepevati na grčki jezik jer veruje da bi i u Grčkoj postigla ogroman uspeh - otkrio je izvor dnevnog lista "Alo!".

Tragom ovih informacija kontaktirali smo Milicu, koja je istakla da bi joj svakako imponovalo kada bi Helena obradila pesmu "Operisan Od Ljubavi".

- Čula sam da joj se mnogo dopala pesma, ali zaista ne bih komentarisala navode da će je prepevati na grčki. Svakako, ona kao i ja sarađuje sa Fivosom i pesma "Operisan Od Ljubavi" je njegovo autorsko delo, tako da on ima sva prava da je ustupi kome god da želi. Meni bi svakako imponovalo da nekdašanja pobednica "Eurosonga" prepeva pesmu koja je rađena za mene - rekla je Milica Pavlović.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER