ONLINE I 84

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 84 LUDILO // Spremna je za NAJLUĐU NOĆ: Milica Pavlović organizovala koktel u "Hiltonu", svi su POPADALI KAD SE POJAVILA!

LUDILO // Spremna je za NAJLUĐU NOĆ: Milica Pavlović organizovala koktel u "Hiltonu", svi su POPADALI KAD SE POJAVILA!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  06.12.2018 @ 01:41

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović će za novu godinu nastupiti u prestoničkom hotelu "Hilton".

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  06.12.2018 @ 01:41

LUDILO // Spremna je za NAJLUĐU NOĆ: Milica Pavlović organizovala koktel u

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović će za novu godinu nastupiti u prestoničkom hotelu "Hilton".

Najavila je spektakl!

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović će ovu godinu zatvoriti u velikom stilu, budući da će do kraju meseca objaviti svoj treći studijski album, a odmah zatim i održati novogodišnji koncert u luksuznom prestoničkom hotelu "Hilton".

Pavlovićeva je u sredu održala press konferenciju u pomenutom hotelu gde je sa predstavnicima sedme sile podeila svoje utiske o svemu što priprema.

- Veliko mi je zadovoljstvo što je menadžment hotela "Hilton" odlučio da baš ja budem prva muzička zvezda koja će nastupiti u ovom luksuznom hotelu u našoj zemlji. Kao što vidite kristalna sala je zaista fenomenalna, ja sam ostala bez daha kada sam videla kako sve ovo izgleda. Što se tiče dočeka Nove godine, veoma sam uzbuđena i ne mogu da dočekam da dođe 31. decembar. Za šest godina, koliko sam na sceni, mislim da je svima jasno da sam neko ko daje 100 odsto sebe kada je posao u pitanju i već uveliko pripremam nastup, tako da publici mogu da obećam zaista fenomenalan provod - istakla je Milica.

Na pitanja o albumu još uvek ne želi da daje opširne odgovore.

- Svi znaju da ja vredno radim i ćutim, a da kada krenem nešto da najavljujem da to znači da sam na korak od realizacije. Album samo što nije, sve je skoro pa gotovo, ali su mi saradnici zabranili da još uvek pričam na tu temu i otkrivam detalje. Mogu samo da se javno zahvalim Ljiljani Jorgovanović i Marini Tucaković, koje su mi dale svoj maksimum kada su tekstovi u pitanju i otvorile neke nove teme - rekla nam je Pavlovićeva.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER