ONLINE I 75

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 75 ISKRENA // Milica Pavlović OTVORILA DUŠU: Progovorila je o MAJCI, SUZAMA, ODRASTANJU i svemu ŠTO JE MUČILO!

ISKRENA // Milica Pavlović OTVORILA DUŠU: Progovorila je o MAJCI, SUZAMA, ODRASTANJU i svemu ŠTO JE MUČILO!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  11.02.2019 @ 08:58

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je po prvi put otvorila dušu i progovorila o svom odrastanju.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  11.02.2019 @ 08:58

ISKRENA // Milica Pavlović OTVORILA DUŠU: Progovorila je o MAJCI, SUZAMA, ODRASTANJU i svemu ŠTO JE MUČILO!

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović je po prvi put otvorila dušu i progovorila o svom odrastanju.

Otvorila je dušu...

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović se od samog početka svoje karijere trudi da u prvi plan stavi svoje pesme, spotove, albume, nastupe i veoma retko priča o svom privatnom životu.

Pred kamerama emisije "Glamur specijal" je otvorila dušu i progovorila o nekim situacijama i detaljima iz svog odrastanja o kojima do sada nije pričala.

Ona je otkrila da je pre popularnosti sanjala o tome da postane velika zvezda i da je nalepši period provela uz baku i deku.

- Normalna, ali ambiciozna devojka iz jednog sela kod Leskovca, BunibrodaOdrasla sam sa bakom i dekom i to je bio najbolji i najlepši period. Oni su mi usadili prave vrednosti i ja se trudim da ih poštujem. Oni su me svemu naučili. Više njih volim od roditelja. Osećaj se ipak stvara godinama. Poruka za sve je da neguju svoju porodicu - rekla je Milica.

Pavlovićeva je zatim odgovorila na pitanje i da li su joj nedostajali roditelji.

Razveli su se i bolje dobar razvod nego loš brak. Ja sam samo imala veću odgovornost da ne bi neko rekao kako se neprikladno ponašam. Nije tužna priča, ne treba mi sažaljenje! Ne želim da budem žrtva! Cenim borbenost! - rekla je popularna brineta.

Njen talenat je otkrio profesor muzičkog u osnovnoj školi.

- U dubini duše znala sam da sam predodređena za ovaj posao. U osnovnoj i srednjoj školi sam govorila sebi: “Pazi šta radiš jer sve može jednog dana da završi u javnosti.” Gledala sam da završim školu, da imam zrele godine. Prvi je primetio dar nastavnik u muzičkoj školi - rekla je Milica.

Borba u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" za nju nije bila jednostavna.

Povređivalo me to kako neko može da vam udeli kritiku, da vam sudi, a da vas ne poznaje, nije prošao put koji ste vi, a nisam ništa učinila nažao. Morala sam da trpim udarce i da odglumim kako sam jaka, a kada krenem kući posle snimanja, plakala sam. Zna se ko ima loše mišljenje o meni i danas. Ali to je čudno. Kada me vidi ovako van kamera i snimanja on me izljubi, a pred kamerama kaže sve najgore. Retki su bili dobronamerni, svašta sam doživljavala. Moja je pobeda što sam se sa kulturom i vaspitanjem ophodila prema svima - priznala je ona.

Nedavno je otkrila i da se sa majkom nije čula punih deset godina, ali ističe da to za nju nije ružna tema i da ne želi da od svog života pravi tužnu priču.

- To nije ružna tema. To je život. To su normalne stvari. Život je tako namestio. Zaista nisam osetila to što nije prisutna u mom životu, ma koliko to hladno zvučalo. Nisam pravila od toga tužnu priču niti mi je do toga stalo.

Na kraju je priznala da je zbog novog albuma "Zauvek" morala i da pozajmi novac.

- Da i uspešno vraćam! Velika količina novca za album je bila potrebna. Ja dobro zarađujem, ali sam morala još da pozajmim. Možete da zamislite toliko ludilo - priznala je Milica.

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER