ONLINE I 74

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 74 ISKRENA // Ana Sević objavila fotku na kojoj je POTPUNO SKOCKANA, a onda i OTVORENO PISMO KOJE JE SVE RASPLAKALO!

ISKRENA // Ana Sević objavila fotku na kojoj je POTPUNO SKOCKANA, a onda i OTVORENO PISMO KOJE JE SVE RASPLAKALO!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  05.11.2018 @ 06:42

Ana Sević se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila potresan post.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  05.11.2018 @ 06:42

ISKRENA // Ana Sević objavila fotku na kojoj je POTPUNO SKOCKANA, a onda i OTVORENO PISMO KOJE JE SVE RASPLAKALO!

Ana Sević se oglasila na društvenoj mreži Instagram, gde je objavila potresan post.

Oglasila se Ana!

Pevačica Ana Sević poslednjih dana bila je na meti medija, budući da je njen bivši suprug Darko Lazić doživeo strašnu saobraćajnu nesreću.

Sevićeva ga je nekoliko puta obišla u bolnici, a ubrzo su krenule da kruže razne priče i da se spekuliše na razne teme.

Tim povodom Ana je odlučila da objavi fotografiju koja je nastala pre samo nekoliko dana, ali i potresan post o tome kako se oseća.

- Fotografija je nastala pre par dana. Vama se verovatno čini kao "normalna" ali svako ko me poznaje jasno vidi i zna koliko je truda trebalo da iza nje probam da sakrijem umor i tugu, nespavanje, suze i stres posle svega što se desilo. I pored svega toga to mi nije pošlo za rukom. Ovo je jedna usiljena poza, pokušaj osmeha koji uz sav trud nije uspeo da se izađe iz mene. Nema te tuge koja se filterom može sakriti jer život nije Instagram. Radim na povratku svog osmeha koji se na mom licu video do pre neki dan, rade i svi koji me vole i koje volim, koji žele da budem srećna i ispunjena kakva realno i jesam jer imam sve razloge za to. Sve što je bilo u mojoj moći sam uradila. Prvo je bilo "šta ona traži u bolnici" posle je bilo "vidi ne dolazi u bolnicu, putuje"... Odavno sam shvatila da se svetu ne može ugoditi i da je bitno ono što znamo Bog i ja... kao i moja porodica. Znate šta? Tražila sam u bolnici snagu koju sam želela da prenesem svom bivšem mužu u njegovoj najgoroj borbi, tražila sam energiju u sebi da bih je dala i njemu jer sam znala da ocu mog deteta to treba više nego ikada do sada. Znam da mu je to značilo i pomoglo da prebrodi svoje najteže životne trenutke... Da li idem ili ne idem.. Kao što sam napisala u story pre neki dan, to je moja lična stvar a samo su jedan put uspeli da me slikaju jer je to bila ne samo Darkova nego i moja bitka... Svako od nas je pre godinu dana krenuo odvojenim putem i svako od nas vodi svoj život. Svako je odabrao kako će da živi i svako je napravio svoj izbor. Ja sam odabrala da budem srećna i voljena jer imam pravo na to, kao i svi vi! Jer sreća je stvar izbora! Svako zaslužuje da bude srećan! Moje dete zaslužuje da bude srećno a ne može biti ako nisam ja ta koja će da joj pokaže kako to izgleda! Ja nemam pravo da budem nesrećna jer imam dete koje će biti srećno sve dok to od mene zavisi a ja ću uraditi sve što je u mojoj moći da zauvek bude srećna, zaštićena i nasmejana... Volim vas i zahvaljujem se na svemu lepom što ste poslali proteklih dana... Od energije do reči.. - poručila je Ana Sević.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER