ONLINE I 519
HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 519 FOTO // Seka Aleksić otkrila KAKAV NADIMAK je dobio Jakov, ali i objavila novu fotografiju iz njihovog doma!

FOTO // Seka Aleksić otkrila KAKAV NADIMAK je dobio Jakov, ali i objavila novu fotografiju iz njihovog doma!

 • Autor:

  Mina Vučić

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  15.12.2016 @ 09:25

Ovako je Seka Aleksić poželela laku noć svom sinčiću!

 • Autor:

  Mina Vučić

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  15.12.2016 @ 09:25

FOTO // Seka Aleksić otkrila KAKAV NADIMAK je dobio Jakov, ali i objavila novu fotografiju iz njihovog doma!

Ovako je Seka Aleksić poželela laku noć svom sinčiću!

Dala mu nadimak!

Folk zvezda Seka Aleksić trenutno maksimalno uživa u majčinstvu i veoma rado sa svima deli najsrećnije trenutke svog života.

Gotovo svakodnevno objavljuje razne pojedinosti koje su vezane za njenog sina Jakova, a sada je uz jednu divnu fotografiju otkrila i određene detalje.

Naime, Aleksićeva je objavial fotografiju na kojoj pozira pored krevetca svog sina, ali i otkrila kakav nadimak mu je dala.

- Laku noć moj Serafime - napisala je pevačica uz fotografiju. 

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
TOP
FOTO // Danas svi PRIČAJU O NJOJ: Došla je kamperom u "Zvezde Granda" i sa sobom povela asistenta, šminkera, frizera, telohranitelje...
HAOS // Nakon što je Kija Kockar UŠLA U "ZADRUGU", Anabela Atijas je na Instagram-u OBJAVILA NJENE GOLE FOTKE!
OPA // Prati dešavanja u "Zadruzi", sme da se KLADI: Evo šta je Marija Šerifović PROGNOZIRALA da će se desiti sa Lunom, Slobom i Kijom!
VIDEO // MC Alex napustila "Zadrugu", pa je otkrila nešto što GLEDAOCI NISU VIDELI: Evo šta je Sloba POČEO DA RADI otkad je ušla Kija!
TOP
ŠOK // Zamalo mu je RASTURILA BRAK, njegova žena je doživela NERVNI SLOM: Požgaj u "Parovima" priznao ŠTA JE IMAO SA LUNOM ĐOGANI!
VIDEO // Pozeleneo je od LJUBOMORE?! Samo JEDAN Zadrugar nije hteo da gleda Macin i Borin nastup u "Ami G Show-u"!
VIDEO // Ishvalili je da je NAPREDOVALA U PEVANJU: Maca i Bora napravili HAOS u "Ami G Show-u", nastup ZAČINILI POLJUPCEM!
ŠOK // Produkcija je došla do DOKAZA i javno ga OBJAVILA: Evo šta Anđelo i Teodora RADE U TAJNOSTI, sve je ISPLIVALO!
TOP
ŠOK // Majka Davida i Dejana je SAZNALA ko je bio Skrivena: Sramoto srpske estrade i drogirani ološu, KAJAĆEŠ SE ZA SVE UVREDE!
VIDEO // Svi su joj gledali u GRUDI, pa niko NIJE PRIMETIO: Milici Pavlović se desio MANJI PEH sa haljinom u emisiji Saše Popovića!
VIDEO // Dok je Luna SPAVALA, KIJA JE KRENULA U NAPAD: Ona i Sloba su se dodirivali i smeškali, a onda su PRIČALI U ŠIFRAMA!
EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER