ONLINE I 69

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 69 EXTRA // Zvezde Granda su do sada iznedrile sedam popularnih pevačica, ali je samo jedna najbolja!

EXTRA // Zvezde Granda su do sada iznedrile sedam popularnih pevačica, ali je samo jedna najbolja!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Facebook.com

 • Time:

  04.09.2014 @ 11:41

Skoro svaka sezona popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda je iznedrila po jednu ili dve uspešne pevačice...

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Facebook.com

 • Time:

  04.09.2014 @ 11:41

EXTRA // Zvezde Granda su do sada iznedrile sedam popularnih pevačica, ali je samo jedna najbolja!

Skoro svaka sezona popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda je iznedrila po jednu ili dve uspešne pevačice...

Skoro svaka sezona popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda je iznedrila po jednu ili dve uspešne pevačice, ali samo jedna od njih je broj jedan! Koje to po Vašem mišljenju? Glasajte!!

1. Tanja Savić
Tanja je započela karijeru u Grandu, kao finalista prve sezone Zvezda Granda. Trenutno izdaje za City records i porodična je žena. Njeni najveći hitovi su "Tako mlada", "Za moje dobro", "Incident", "Zlatnik". Važi za ljupku i dragu osobu, kao i jednu od najboljih pevačica koja je postala poznata zahvaljujući takmičenju.

2. Slavica Ćukteraš
Slavica je poput Tanje prešla iz Grand produkcije u City records i finalista je prve sezone Grandovog muzičkog takmičenja. Slavica je do sada izdala čak 4 studijska albuma i ima brojne hitove kao što su: "Mrgude", "Prevari me", "Manastir", "Ekskluziva". Energična je na sceni i ima oštar jezik, a zajedno sa Tanjom važi za jednu od najuspešnijih zvezda koje je iznedrilo pomenuto takmičenje.

3. Milica Todorović
Milica Todorović pobednica je druge sezone Zvezda Granda i jedina devojka koja je ikada pobedila u ovom takmičenju. Svi su je pamtili po pesmi "Uporedi me" i kao slatku i milu devojčicu. Međutim, kada je odrasla opredelila se za provokativan imidž. Trenutno nema kluba gde se ne pušta njen hit "Tri čaše".

4. Rada Manojlović
Rada Manojlović krenula je u muzičke vode nakon treće sezone "Zvezda Granda". Važi za pevačicu koja pravi odličnu atmosferu na nastupima I voli da mušku publiku da obraduje kratkim haljinama. Njene najpopularnije pesme su "Deset ispod nule", "Nikada više", "Marakana", "Mešaj mala" i "Nije meni". Radmila je skromna i uvek nasmejana.

5. Katarina Živković
Kaća Živković u centar medijske pažnje dospela je nakon pobede u realityju "Farma" gde je otpočela ljubavnu romansu sa manekenom Banetom Jankovićem. Zbog ove veze ona je poslednjih godina neprekidno na naslovnim stranama, a ima i veliki broj fanova. Sa albuma prvenca izdvojili su se hitovi: "Da mi je", "Ludo srce" i "Noćno ludilo". Katarina je dobar pevač i komunikativna devojka.

6. Milica Pavlović
Milica Pavlović skrenula je pažnju na sebe još tokom takmičenja Zvezde Granda zbog svog plesnog umeća. Zbog svoje velike energije i provokativnog igranja ona svuda gde da nastupi “pravi lom” i “zapali masu”. Jedna je od retkih koja puno ulaže u svoje pesme i spotove, te se za kratko vreme izdvojila i postigla veliki uspeh, te izgradila prepoznatljiv stil. Njene najslušanije pesme su "Dominacija", "Alibi", "Tango", "Seksi Senjorita" i "Pakleni plan".

7. Katarina Grujić
Po završetku takmičenja Zvezde Granda Katarina je snimila svoju prvu pesmu pod nazivom "Jedno đubre obično" koja je za kratko vreme postala veoma slušana. Dodatnu popularnost stekla je učešćem u "Farmi" i emotivnoj vezi sa manekenom Borisom Stamenkovićem. Njena druga pesma "Lutka" takođe je postala hit. Kaća je uvek namontirana od glave do pete.

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER