ONLINE I 79

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 79 EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!

EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA "ZVEZDA GRANDA": Saša Popović joj je rekao da će ISPASTI, ali ga nije POSLUŠALA!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  25.10.2017 @ 11:56

Nakon pet godina od finala muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" mlada muzička zvezda Milica Pavlović je otkrila koji savet Saše Popovića nije poslušala.

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Instagram.com

 • Time:

  25.10.2017 @ 11:56

EXTRA // Nakon 5 godina, Milica Pavlović OTKRILA TAJNU FINALA

Nakon pet godina od finala muzičkog takmičenja "Zvezda Granda" mlada muzička zvezda Milica Pavlović je otkrila koji savet Saše Popovića nije poslušala.

Otkrila je tajnu sa finala!

Muzička zvezda Milica Pavlović proslavila se učešćem u takmičenju "Zvezde Granda" i po rečima direktora "Grand" produkcije Saše Popovića je za samo pet godina uspela da postane najpopularnija pevačica pomenute produkcije.

Iako je od sezone u kojoj se ona takmičila prošlo pet godina, Milica je tek sada otkrila da joj je Saša Popović pre samog finala otkrio da će se loše plasirati i da će ispasti ako ostvari ono što je naumila, ali ona nije želela da popusti.

Naime, Pavlovićeva je želela da bude prva pevačica koja je u pomenutom takmičenju zapevala pesmu na engleskom jeziku, pa je u finalu izvela veliki Rihannin hit, nakon čega se i obistinilo ono što je Popović prognozirao.

- Od početka karijere trudim se da dobro razmislim o svemu što radim i da iza svega mogu da stanem kao ličnost i izvođač. Često mi je motiv i da jednog dana mogu da se osvrnem i budem ponosna na svaki deo svoje karijere. Istinski uživam u muzici. Pratim domaću i svetsku scenu, uvažavam sve što moje kolege rade i uvek se trudim da nešto od njih naučim, ali nemam muzičkih uzora. Pronašla sam se u ovom poslu i trudim se da svaki put zadovoljim sopstvena očekivanja, tako da sam uglavnom koncentrisana isključivo na sebe. Moj cilj nije da se utopim u masu i da igram po pravilima koje je neko postavio, već da postavljam svoja pravila i mislim da je to publika kod mene i prepoznala. Nikada neću zaboraviti kada mi je Saša Popović sugerisao da se neću dobro plasirati u “Zvezdama Granda” ako u finalu otpevam Rihanninu pesmu, i mada sam znala da je u pravu, ipak sam to uradila. Ukratko, inspiriše me da igram protiv pravila - rekla je Milica u intervjuu za "Story".

loading...
COMMENTS

QUICK REPLAY

 
loading...
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER