ONLINE I 77

W3Schools

HOT HEADLINES / 17H
ONLINE: 77 EKSKLUZIVNO // Tekst nove pesme Tanje Savić - "Hotel Za Izgubljene Duše"

EKSKLUZIVNO // Tekst nove pesme Tanje Savić - "Hotel Za Izgubljene Duše"

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Arhiva

 • Time:

  13.11.2012 @ 01:57

Portal Opera17 vam ekskluzivno prvi donosi tekst pesme "Hotel Za Izgubljene Duše" kojom Tanja Savić planira povratak na domaću muzičku scenu!

 • Autor:

  OPERA 17

 • Foto:

  Arhiva

 • Time:

  13.11.2012 @ 01:57

EKSKLUZIVNO // Tekst nove pesme Tanje Savić -

Portal Opera17 vam ekskluzivno prvi donosi tekst pesme "Hotel Za Izgubljene Duše" kojom Tanja Savić planira povratak na domaću muzičku scenu!

Ovo je Tanjina nova pesma!

Tanja Savić veliku slavu stekla je putem muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Na vrhuncu svoje popularnosti odlučila je da se uda za Dušana Jovančevića i zbog ljubavi ostavi sve što je ostvarila u Srbiji i preseli se u daleku Australiju.

Od njene udaje prošlo je skoro tri godine, a pevačicina karijera je stala na pesmi "Incident", koju je izvela na Grandovom festivalu i osvojila drugo mesto. U međuvremenu, pevačica je rodila dva sina, Maksima i Đorđa, a o njenom braku su se ispredale mnoge priče. Bilo je tu zapleta poput onih koje gledamo u latinoameričkim sapunicama. 

Savićeva je sve priče demantovala i poručila da je srećna, a nedavno je od strane njene majke potvrđena informacija da je Tanja konačno odlučila da se vrati u našu zemlju i publiku koja je verno čeka obraduje sa jednom novom pesmom.

- Tanja je prilikom svoje poslednje posete našoj zemlji snimila numeru "Hotel Za Izgubljene Duše". U pitanju je zaista odlična pesma za koju svi koji su je čuli veruju da će postati veliki hit i da će oduševiti njene fanove. Ona planira da pesmu premijerno otpeva čim bude došla u Srbiju, a to će se desiti u bliskijem periodu. Stvarno se uželela i pesme i publike, i ne može da dočeka da se vrati svim aktivnostima koje njen posao nosi. Naravno, mnogo joj nedostaje i njena porodica koja još uvek nije imala prilike da uživo vidi unuka Đorđa koji sada ima  četiri i po meseca- otkriva izvor blizak pevačici za Opera-17.com

Pesmu "Hotel Za Izgubljene Duše" Tanja je snimila još pre godinu i po dana i o njoj se zaista mnogo pričalo i pisalo, a portal Opera-17.com vam ekskluzivno prvi donosi tekst pesme za koju se veruje da će postati veliki hit i koja se tako dugo očekuje.

HOTEL ZA IZGUBLJENE DUŠE

Noć, sama na trotoaru,
auto i srce u kvaru,
signal za pomoć
šaljem u ponoć,
a ti..daleko ostani.

Podižem prst,
u strahu nosim svoj krst,
ranjena duša mi luta
kraj autoputa,
stranac u noći staje,
sa njim cu poći dalje,
i kažem mu:

Hajde vozi me da ne vidim ljude,
gde primaju od ljubavi lude,
vozi me dok snovi se ruše,
pravo u hotel za izgubljene duše...
vozi me...

Noć, rukama sakrivam lice,
gde li su te ranjene ptice,
što noću lete same da nađu sebi
rame za plakanje...

COMMENTS

QUICK REPLAY

 
LATEST

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

Molimo sačekajte. Sadržaj se učitava...

OPERA17 VIDEO PLAYER